• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

SÒNIA GÓMEZ

Moviments polítics

Del 3 al 5 i del 8 al 12 de febrer de 2012
PAST SHOW
 • Season

  2011-2012

 • Rate

  15€ – 13€ (Tarifa D)

 • YOUNG FRIDAY

  10€

 • Schedule

  21h (diumenge 19h)

 • Room

L’ESPECTACLE

Sònia Gómez utilitza en la seva nova proposta els mecanismes que ha descobert amb el cos, el moviment, la improvisació, la intuïció i el lliure albir que han caracteritzat els seus projectes com a performer i ballarina. I aquest cop a la direcció sense intervenir a l’escena.

Els intèrprets d’alt nivell es debatran sobre com moure’s o parlar, com fer la seva feina, com passar-ho bé, com fer que el públic també ho passi bé i com aconseguir que tot això prengui un sentit. Sònia Gómez es proposa fer una reflexió política a partir de la puresa del moviment, de la improvisació i el treball amb el cos a través de la ingenuïtat i de l’entusiasme dels quatre intèrprets-performers, el més ric i intrigant de la producció escènica actual, emfatitzant el treball i la personalitat de cadascun d’ells.

Sònia Gómez proposa com a mètode basar-se en 100 preguntes sobre cos i societat, un treball de documentació dut a terme des de l’any 2009 i que són notes recollides a mitjans de comunicació, publicacions especialitzades, esdeveniments socials, etc.

FITXA ARTÍSTICA

Idea, direcció i textos Sònia Gómez
Interpretació i continguts Txalo Toloza, Sonia Gómez, MIKE
Dramatúrgia Mose Hayward
Poema Mauricio Redolés
Disseny il·luminació Cube
Responsable tècnic Edu Bolinches
Disseny sonor Juan Cristóbal Saavedra
Audiovisuals Txalo Toloza, Sonia Gómez
Fotografia André Broessel
Vestuari i espai escènic Emily
Registre audiovisual Oriol Caba

Producción Sònia Gómez, MOM/El Viver
Coproducció
 Mercat de les Flors, Caer de Reus
Agraïments Jordi Martí, Cristina Alonso, Elena Carmona, Marta Oliveras, Mery di Comenzi
Dedicat a André Broessel i Edmond Beta Boi Broessel Gómez

LA COMPANYIA

Artista que ha treballat amb companyies com General Elèctrica, La Carnicería Teatro i La Fura dels Baus, Sònia Gómez ha realitzat nombroses gires internacionals amb espectacles com Mi madre y yoExperiencias con un desconocido, entre d’altres peces. Destaquen els premis Fad Sebastià Gasch l’any 2007 per Experiencias… i el Premi a l’Espectacle més innovador de la Fira de Teatre i Dansa d’Osca el 2010.