26 de maig

BANDA MUNICIPAL DE BARCELONA, ESCOLA GORNAL & INSTITUT DEL TEATRE (with the special collaboration of EVA YERBABUENA) Lo que nos queda de Carmen

Share

Aquest és un espectacle on es reuneixen la Banda Municipal de Barcelona, els nens i joves gitanos del barri del Gornal de L’Hospitalet i els alumnes de l’Institut del Teatre per retre tribut a Carmen Amaya en el centenari del seu naixement.

Amb la col·laboració especial de la bailaora Eva Yerbabuena, i la direcció escènica de Juan Carlos Lérida, l’acte en sí suposa una ocasió exclusiva de poder viure un encontre entre diferents trets socials i nodrir la unió entre l’aprenentatge i la professionalització amb un fi comú. Carmen Amaya d’alguna manera continua unint-nos. Celebrem-ho. Va per tu, “Capitana”

Banda Municipal de Barcelona dirigida per Juan Miguel Romero Llopis
Nens de l’Escola Gornal coreografiats per Isabel Millán Bartí
Alumnes de l’Institut del Teatre coreografiats per Belén Cabanes

Activitat relacionada amb

Ciutats Educadores

 

 

We use our own and third-party cookies to improve our services by analyzing your browsing habits. We consider that by continuing to use this site, you are agreeing to the use of cookies. You can change the settings and obtain further information here.

x