• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

CENTRE DE LES ARTS DEL CIRC ROGELIO RIVEL

Cidades. Direcció Ricard Soler

6, 7, 8, 14, 15, 20 i 21 d'abril
PAST SHOW
 • Season

  2017-2018

 • Rate

  Gratuït

 • YOUNG FRIDAY

  10€

 • Schedule

  Dia 6 a les 19h, dia 7 a les 18:30 h, dia 8 a les 17 h, dia 14 a les 18:15 h, dia 15 a les 17:15 h, dia 20 a les 19:15 h i dia 21 a les 17:15 h

Quatre éssers solitaris que somien en altres ciutats, que fugen de la seva realitat, que busquen una sortida. Quatre éssers que es refugien en un espai al mig del no res. Potser és un retrobament, o un déja-vu; el cas és que aquest indret s’omple de memòries, de records i d’anhels, de somnis desvetllats i de ciutats desitjades. Cidades és un poema de circ contemporani en petit format que explora la relació entre el cos i el record.

El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel és, des de l’any 2000, l’únic centre de formació professional en Arts del Circ de Catalunya i l’únic que imparteix el títol de Cicle Formatiu de Grau Mig en Arts del Circ des de 2015. A l’espera d’implementar el Cicle de Formació de Grau Superior previst pel curs 2018-19, el centre imparteix un programa dirigit a la professionalització. Els integrants d’aquest programa són els que proposen l’espectacle.

Ricard Soler i Mallol és un director i dramaturg qui viu entre Barcelona i Montreal. És llicenciat en direcció escènica i dramatúrgia a l’Institut del Teatre de Barcelona i compta amb un màster en teatre de la Universitat de Quebec a Montreal. Membre fundador de la companyia Obskené, ha estrenat més d’una dotzena d’espectacle en els àmbits del teatre de sala, el teatre de carrer, el circ i la música. Una part important de la seva recerca artística s’orienta en articular la relació entre l’espectador i el dispositiu escènic.

Direcció Ricard Soler i Mallol / Intèrprets Ángel Moraga, Brian Segura, Margot de Neve, Maria López / Textos Italo Calvino, Franz Kafka
Producció
Centre de les Arts de Circ Rogelio Rivel, Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona