• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

CONVOCATÒRIA D’AUDICIÓ DE BALLARINS/NES PROFESSIONALS 2023 Cèl·lula#4

PER A LA SELECCIÓ D’INTÈRPRETS PER LA PRODUCCIÓ CÈL·LULA #4 “Supermedium” DEL MERCAT DE LES FLORS

Data límit de presentació de sol·licituds, el 18 de maig de 2023 (23 h.)

El Mercat de les Flors obre convocatòria per a la selecció de ballarinxs professionals per a una nova producció del projecte Cèl·lula, fins a un màxim de 12 per determinar.

En aquesta nova edició #4, la creació anirà a càrrec i direcció de Núria Guiu, artista resident al Mercat de les Flors fins la temporada 2023/24. La coreografia es desenvoluparà en col·laboració amb Ingri Fiksdal, artista amb base a Oslo (Noruega) amb qui Núria Guiu ja ha col·laborat en prèvies ocasions.

Es busquen ballarines, ballarins, performers que tinguin un nivell alt en dansa contemporània, performance i improvisació. Es valorarà la implicació creativa de les participants, així com qualitats o registres artístics d’altres disciplines o tècniques de dansa. S’encoratja a presentar-se a ballarinxs de tècniques, cultures i procedències diverses.

El projecte tindrà un període de creació a partir d’octubre de 2023, funcions al Mercat de les Flors el gener de 2024, i possible gira posterior.

La sol·licitud es presentarà de forma telemàtica a través de formulari.

Recomanem als candidats que, en cas que tinguin problemes per carregar el vídeo d’1 minut, omplin la fitxa amb la resta de dades, ja que hi haurà un termini de 3 dies per completar la documentació per altres vies

Anunci de convocatòria

Formulari d’inscripció

Ampliació termini

Relació candidatures

Convocatòria d’audició

Resultats audició-taller