CHOOSE WHO YOU WANT TO DANCE! Opening dances

September 26 - 29

MOSTRA DE PROPOSTES DE DANSA CATALANA SELECCIONADES A PARTIR DE VOTACIONS

Obrim la nova temporada al Mercat amb el resultat d’una proposta en què destaca per sobre de tot la participació. Sota el títol Que dansi qui vulguis!, el mes de juliol vam posar en marxa un procés per triar l’espectacle inaugural. Vam partir de la selecció de companyies catalanes feta pel grup de programadors i productors internacionals de cara a la International Performing Arts Meeting [IPAM] – Grec 2013 Festival de Barcelona i a partir d’aquesta selecció hem consultat tant a professionals com al nostre públic més fidel…

Destaquem l’alt nivell de participació, prop de 17.000 vots: hem volgut donar veu i vot al públic general, que ha participat molt activament; els abonats i ambaixadors del Mercat han visionat peces senceres i assistit a la Finestra d’internacionalització de la dansa catalana, oferint un vot crític i reflexiu; els comissaris ens han ajudat a donar coherència a les votacions; i finalment els artistes, com a protagonistes principals, que s’han compromès amb una proposta arriscada que ha buscat fidelitzar els nostres espectadors i abonats així com difondre i apropar els treballs actuals de dansa catalana cap a nous públics, una de les tasques més importants del Mercat.

Consulteu com va anar el procés

Així doncs, les companyies que protagonitzaran aquests balls d’obertura que anomenem QUE DANSI QUI VULGUIS són:

Useful information

Season: 2013-2014

We use our own and third-party cookies to improve our services by analyzing your browsing habits. We consider that by continuing to use this site, you are agreeing to the use of cookies. You can change the settings and obtain further information here.

x