L’entrada bàsica a 2€ permet accedir a la Sala Oval (espai que acollirà la coreografia). També es podrà accedir amb l’entrada general, que dona accés als espais expositius, la qual és gratuïta per a: Majors de 65 anys, Persones amb discapacitat, Professorat, Menors de 16 anys, Persones en situació d’atur.
2024-2025
90 minuts
16 h
16 d'abril
Els participants del ROLLER LAB All Styles compartiran els aprenentatges i les vivències viscudes durant els tres dies del laboratori de creació que acull el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Un espai que celebra la diversitat del patinatge sobre rodes, integrant estils que van des de l’expressió artística fins a la competència esportiva. A la Sala Oval, el roller dance es converteix en una forma d’art on els moviments fluids i coreografiats es fusionen amb la música, mentre que el roller derbi afegeix intensitat i estratègia a la pista, amb equips que competeixen en un dinàmic joc de contacte. Alhora, el freestyle ofereix la llibertat d’improvisar i executar trucs, girs i salts que desafien la creativitat i la tècnica, connectant amb la destresa del patinatge artístic, una disciplina que combina precisió, elegància i expressivitat a cada moviment. Tot plegat es condensarà en una festa que celebrarà el procés de creació de comunitat entre participants i facilitadores.
Els facilitadors i facilitadores del LAB aportaran la seva experiència en diverses especialitats:
Melody Gasne (Toulouse / Barcelona – WIZARD STYLE SKATING) a.k.a. Melow Flow: [Instagram]
Julie de Pachtere (Toulouse – ROLLER DERBY) a.k.a. Trash Panda: [Instagram]
LOLA (Barcelona – ROLLER DANCE) a.k.a. Lola the Beast: [Instagram]
Rui Vieira (Barcelona – WIZARD, FREESTYLE, FIGURE SKATING): [Instagram]
Alex Moreno (Barcelona – SLALOM FREESTYLE): [Instagram]
Anna Royo (Barcelona – FREESTYLE, FIGURE SKATING): [Instagram]
Jovinna Montesinos (Barcelona – FIGURE SKATING): [Instagram]
Marta Izquierdo Muñoz (Toulouse / Madrid – dansa contemporània) a.k.a. Kitsch Bitch: [Instagram]
El llenguatge artístic de Marta Izquierdo s’alimenta de la contracultura nascuda de la moguda madrilenya postfranquista i viscuda des del barri popular i gitano de Carabanchel, així com de la descoberta de la dansa japonesa butô. Crea la seva pròpia companyia el 2007 a França després de ser intèrpret de prestigioses produccions. El seu treball està principalment centrat en figures femenines situades entre la marginalitat i la cultura de masses, amb una barreja de registres present en la totalitat de les seves creacions.