19 i 20 d'octubre

INSTITUTO STOCOS IDN Plus: Piano & Dancer

Compra entrada

Compartir

Aquesta peça ha desenvolupat un software específic resultat d’un intens procés d’investigació de l’Instituto Stocos amb l’Institute for Computer and Sound Technology – Zurich University of the Arts per transformar el moviment corporal en música. Piano & Dancer és una reflexió sobre la relació entre la creació sonora i l’art coreogràfic i la capacitat de la tecnologia per establir llaços, aparentment inexistents, entre aquestes disciplines. Per a aquesta peça l’Instituto Stocos ha desenvolupat un software específic per transformar el moviment corporal en música.

Fundat i dirigit per Muriel Romero i Pablo Palacio, l’Instituto Stocos està centrat en l’anàlisi i el desenvolupament de la interacció entre el gest corporal, so i imatgeria visual. La investigació i els treballs desenvolupats en aquest àmbit integren en un context escènic abstraccions preses d’altres disciplines com la intel·ligència artificial, biologia, matemàtiques o la psicologia experimental.

Coreografia Muriel Romero / Música Pablo Palacio / Interpretació Muriel Romero / Software i tecnologia interactiva Pablo Palacio, Daniel Bisig, Infomus Casa Paganini / Il·luminació Juan Carlos Gallardo
Producció Instituto Stocos / Amb els suports Unió Europea H2020, Comunidad de Madrid, La Casa Encendida, Unterwegs Theater (Heidelberg, Alemanya), Infomus-Casa Paganini-Universitat de Gènova (Itàlia) i Institute for Computer Music and Sound Technology of Zurich (Suïssa)

 

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

19 i 20 d'octubre

20:30h

Sala PB

6€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x