Del 27 al 29 de desembre

BLICK THÉÂTRE [hullu]

Compartir

Espectacle recomanat a partir de 12 anys

Resultat d’una investigació sobre els trastorns mentals en general i l’autisme en particular, [hullu] és una invitació a sortir d’allò habitual per experimentar la relació amb els demés des de una perspectiva peculiar, diferent a la humana. Blick Théâtre és una barreja de éssers humans i titelles. El seu teatre gestual, sense paraules, es basa en el moviment expressiu de les tres disciplines amb les què treballen: circ, clown i titelles. Aquestes últimes es caracteritzen per ser profundament expressives, les seves mans i peus són reals i la seva expressió, melancòlica, permet reflectir la part humana més recòndita.

Loïc Apard i Johanna Ehlert treballen junts des de 1999. Matthieu Siefridt s’uneix a ells el 2005 per a la creació col·lectiva de l’espectacle Court-Miracles. Després de més de 500 representacions a França, Europa i l’estranger, Court-Miracles continua gira avui en dia. Arran d’aquesta col·laboració, Johanna Ehlert, Matthieu Siefirdt i Loïc Apard segueixen amb el seu enfocament artístic amb [hullu] i després funden Blick Théâtre. Dominique Habouzit, substitut de Loïc a Court-Miracles, entra a la companyia com a coautor. Els seus anteriors treballs tracten sobre la monstruositat, la mirada de l’altre, les diferències del comportament humà en situacions extremes com la guerra, posant en l’ésser humà una mirada terna i sense prejudicis. 

Autors Loïc Apard, Johanna Ehlert, Sébastien Guérive, Dominique Habouzit, Thomas Maréchal & Matthieu Siefridt
Idea original Johanna Ehlert
Posta en escena Dominique Habouzit
Intèrprets Loïc Apard, Johanna Ehlert & Matthieu Siefridt
Marionetista & dona de negre Élise Nicod
Assessor efectes especials Étienne Saglio
Disseny titelles & vestuari Johanna Ehlert
Disseny escenografia & mecanismes L’équipe
Disseny il·luminació Thomas Maréchal
Composició musical & disseny so Sébastien Guérive
Disseny titelles Johanna Ehlert, assistée de Manon Dublanc & Élise Nicod
Confecció vestuari Sabrina Marletta
Disseny escenografia Patrick Konieczny & Steve Duprez
Realitzador general & tècnico llums Thomas Maréchal
Tècnic so Julien Bordais
Producció, distribució & administració Acolytes, Christelle Jung & Véronqiue Dubarry

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

Del 27 al 29 de desembre

18h

Sala MAC

18€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x