Diumenge 10 d'abril

MARIA CAMPOS Taller intergeneracional

Compartir

AQUEST TALLER TÉ LLOC AL GRANER, FÀBRICA DE CREACIÓ (c. Jane Adams, 14-16, Barcelona)

Aquest taller del cos en moviment planteja a partir de jocs i tasques senzilles. Obrir portes a l’imaginari que ens ofereix el cos, un divertimento per explorar aquelles possibilitats que hi són, potser amagades… Mirarem el cos des d’una altra perspectiva per tal d’estimular la nostra imaginació. Involucrarem l’arquitectura del cos i de l’espai creant dinàmiques de grup per ballar junts.

Maria Campos ha estudiat a SEAD – Salzburg Experimental Academy of Dance a Àustria i a l’Escola de les Arts d’Amsterdam a Holanda, on es gradua l’any 2003. Ha treballat amb la companyia Meekers en coproducció amb Hans Hof Ensemble, Protein Dance, Tom Dale, Sol Picó, Cia. Mudances/Àngels Margarit, John Jasperse, Susana Amarante Duarte i Roser López Espinosa, entre d’altres.

Des de l’any 2006 crea el seu propi treball col·laborant amb l’artista libanès Guy Nader, sota el nom de GN|MC Guy Nader | Maria Campos.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

Diumenge 10 d'abril

Primer torn: de 9:45 a 11:00. Infants d'1 a 4 anys / Segon torn: de 11:15 a 12:30. Infants a partir de 5 anys

El Graner (c. Jane Adams, 14-16, Barcelona)

Cada persona que participa al taller, sigui adult o infant, paga una entrada de 3€

Més informació

www.gn-mc.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x