modul-dance

Què és?

Modul-dance és un projecte de cooperació multianual (2010-2014) amb la participació de 20 cases de dansa europees de 16 països.

El seu objectiu és donar suport al desenvolupament, la mobilitat i l’intercanvi dels artistes de dansa.

Després de tres seleccions (2010, 2011 i 2012), el projecte acull una comunitat de 52 artistes europeus. Els ofereix un marc per crear i presentar el seu treball davant de diverses audiències, tot unint diferents propostes, estètiques i sensibilitats sota un mateix paraigua. Els artistes desenvolupen una peça artística a Europa siguiendo un itinerario de 4 mòduls que consisteix en investigació, residència, producció i presentació. També reben consell dramaturgic i comparteixen un intens procés de diàleg amb les cases de dansa.

A banda, més de 40 artistes han estat convidats a dur a terme treball de recerca en el marc del programa Carte Blanche en una o més cases de dansa participants.

Modul-dance organitza conferències i think tanks amb la idea de compartir reflexions i establir intercanvi crític entre les comunitats de la dansa, així com festivals i film screenings.

El projecte aprofita les especificitats i la varietat de models de gestió dels seus partners per mantenir una xarxa de cooperació permanent i sostenible que traspassa fronteres i té vocació europea. La selecció d’artistes configura un mapa reflex de l’excel·lència artística i la diversitat estètica.

Modul-dance es nodreix així de les diferències tot esdevenint una aposta, un model de treball per al futur de les arts escèniques i la gestió cultural a Europa i més enllà.

El projecte opera sota el paraigua de la European Dancehouse Network (EDN) i rep el suport de la Comissió Europea mitjançant el seu Programa Cultura.

Més informació www.modul-dance.eu

Llegeix més sobre el projecte com un model de bones pràctiques: http://issuu.com/moduldance/docs/md-booklet-internet

Segueix el canal del projecte modul-dance a la plataforma audiovisual Numeridanse

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x