SOL PICÓ CIA. DE DANSA - One-Hit Wonders

Del 10 al 12 y del 16 al 19 de Octubre

SOL PICÓ CIA. DE DANSA One-Hit Wonders

Compartir

¡Abróchense los cinturones para este viaje!

Pugem a l’avió de Sol Picó pilotat pel seu l’alter ego. La ballarina i coreògrafa fa un exercici de sinceritat revelant la seva vulnerabilitat a la resta dels viatgers (el públic) en exposar la por intrínseca que sempre l’ha acompanyat al llarg del seu recorregut artístic. És una mirada panoràmica sobre l’esdevenir d’una carrera artística “en puntes“: el que es deixa, el que s’adquireix i el que perdura.

Amb One-Hit Wonders, Picó presenta una revisió dels moments àlgids de la seva carrera: ho fa amb un solo construït amb peces emblemàtiques de les obres més representatives de la seva trajectòria, com Memòries d’una puça (2012), El llac de les mosques (2009), Paella Mixta (2004), Bésame el cactus (2000) i D.V.A (Dudoso Valor Artístico, 1999).

Coreògrafa i ballarina resident a Barcelona, Sol Picó va fundar la seva pròpia companyia el 1993, amb la qual ha desenvolupant el seu personal llenguatge. Ha creat nombrosos espectacles, molts d’ells guardonats, com Bésame el cactus, La Dona Manca o Barbie Superstar, El llac de les mosques… El 2004 va rebre el Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya.

Direcció Sol Picó, Ernesto Collado
Coreògrafa i ballarina Sol Picó
Disseny i construcció escenografia, cap tècnic, actor Joan Manrique
Direcció musical Mireia Tejero
Disseny d’il·luminació i tècnica de llums Sylvia Kuchinow

Companyia subvencionada per INAEM, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte; Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya; Institut de Cultura de Barcelona, Ajuntament de Barcelona; Institut Ramon Llull

Ficha completa

Tècnic so Stéphane Carteaux
Assistent de moviment Cristina Facco
Vestuari Valèria Civil
Fotografia Rojobarcelona
Producció, mànager, distribució Pía Mazuela
Ajudant de producció i comunicació Núria Aguiló
Agraïments Eulàlia Bergadà Serra, Sabina Pérez García, Jordi Soler Company

Actualidad

Itinerario

Información práctica

Temporada: 2014-2015

Del 10 al 12 y del 16 al 19 de Octubre

20:30h (domingo 18h)

Sala MAC

16€

Duración: 60'

Mas información

web cia
Punk amable y con humor
Conoce a Sol de cerca!

 

Relacionados

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar esta configuración y obtener más información aquí.

x