Ofertes de treball i altres convocatòries

Tècnic Producció Executiva (OP)

Formulari d'inscripció

* Camps obligatoris

1. Les vostres dades

IMPORTANT

Els mèrits valorables en experiència professional a empreses relacionades en aquest formulari i al CV, cal que es corresponguin amb la denominació de les empreses que consten a l’Informe de Vida Laboral.


2. Documentació

Pugeu des del vostre ordinador la següent documentació (tots els documents han de ser en format word o pdf i un pes maxim de 20 MB):


3. Puc acreditar quan em sigui requerit


4. Idiomes obligatoris


5. Declaro



Annex

A fi i efecte de facilitar la puntuació de mèrits de cada un dels candidats admesos al procés de selecció, es sol·licita d'ordenació d'experiències professionals que cada candidat pot acreditar en relació als conceptes avaluables següents:

1) Detall dels mèrits rellevants relatius a l'EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL (fins a 27 punts)

1.a) EXPERIÈNCIA ACREDITADA en el desenvolupament de les funcions descrites a l'objecte de la convocatòria. Es comptarà un màxim de 16 punts a raó de 0,25 punts per mes complet acreditat.

1.b) Experiència professional acreditada en gires, festivals o fires d'àmbit nacional i internacional, efectuades en funció en qualsevol dels àmbits de les arts escèniques. Es comptarà un màxim de 6 punts de la forma següent:

1.c) Experiència acreditada en funcions de coordinació d'equips, tant en l'àmbit de l'especialitat objecte de la convocatòria com en altres especialitats o en tasques de direcció o coordinació tècnica. Fins a un màxim de 2 punts:

1.d) Per treballs en l'àmbit artístic de les arts escèniques o música, cinema o audiovisuals. Es comptarà un màxim de 2 punts, a raó de 0,30 punts per projecte.

1.e) Altres mèrits que acreditin competències específiques com les descrites a l'apartat 10.3 de la present convocatòria, com ara experiència en activitats artístiques com a intèrpret, direcció, coreografia, ajudanties, entre d'altres. Es comptarà un màxim de 1 punt a raó de 0,2 punts per experiència acreditada

2) Formació complementària. Fins a 8 punts. A part de l'obligatòria per accedir a la plaça, es valorarà la formació relacionada amb les funcions a desenvolupar. Es tindran en compte els cursos i seminaris de formació acreditats amb títol, certificat d'aprofitament o d'assistència.

2.a) Titulacions acadèmiques superiors relacionades amb la plaça a cobrir: 3 punts (Postgraus, 2 punts i Mestratges 1 punt)

2.b) Curs bàsic de Prevenció de Riscos Laborals per a l'espectacle en viu (50 hores). 1 punt

2.c) Acreditació del nivell B1 o superior de llengua estrangera. 1 punt

2.d) Formació en tramitació i procediment administratiu i contractació pública. 1 punt

2.e) Altres formacions, fins a un màxim de 2 punts:


Sol·licito

Pot ampliar informació en relació al tractament de dades personals que fa el Consorci Mercat de les Flors a la nostra web