Descomptes

 

 

El Mercat de les Flors promou accions i participa en programes que faciliten l’accés i fomenten la participació i la inclusió de totes les persones.

DESCOMPTES

Descompte del 15%: Aturats, famílies nombroses, famílies monoparentals, famílies d’acollida, menors de 30 anys (excepte divendres joves), titulars Targeta Rosa, titulars Targeta Acreditativa Discapacitat, Veïns del Poble Sec, carnet de Biblioteques (només a taquilla), Abonats al Teatre Lliure i al TNC, Amics de la Dansa de l’APdC i abonats de l’Abonament 4.

Descompte del 30%: Abonats de l’Abonament 6 i Grups de mínim 8 persones.  Pots adquirir les entrades per Internet o gestionar la teva reserva al tel. 93 256 26 05 o a publics@mercatflors.cat.

Descompte del 40%: Abonats de l’Abonament 10.

Descompte del 50%: Menors de 14 anys.
totmataro.cat/comprar-kamagra.html totmataro.cat/cialis-20mg-precio.html
Divendres joves: Tarifa plana Divendres joves: 10€ per les funcions dels divendres per a menors de 30 anys.

 

El preu mínim un cop aplicat el descompte no podrà ser inferior a 8€.

Els descomptes i preus per a grups s’aplicaran als espectacles de 22€, 18€, 16€ i 12€, i no seran aplicats als espectacles amb tarifa de 8€ ni acumulables amb els abonaments, carnets, packs, cicles o altres descomptes o promocions.

Les entrades amb descompte requeriran la presentació de l’acreditació corresponent per accedir a la sala. En cas de no poder-ho acreditar l’usuari haurà d’abonar la diferència amb el preu normal.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x