mov-s-2014

Mov-s 2014

MOV-S. POLÍTIQUES DEL COS: ESPAI PER AL PENSAMENT I L’ACCIÓ COL·LECTIVA

Al 2014 MOV-S organitza una sèrie de seminaris nòmades pel territori iberoamericà amb la finalitat de re-pensar les tecnologies de la trobada i l’articulació transnacional i transdisciplinar.

MOV-S és un espai d’intercanvi a iniciativa del Mercat de les Flors que busca construir ponts d’unió entre els artistes i les organitzacions de dansa i les arts del moviment amb la finalitat d’establir vies naturals de trobada i col·laboració.

En les seves tres primeres edicions, MOV-S es va plantejar com un congrés internacional itinerant al voltant d’un tema central acompanyat d’un programa artístic (Barcelona 2007: S’homogeneïtza la dansa?; Galícia 2008: Les condicions per a la creació coreogràfica; Madrid 2010: L’espectador actiu).

La quarta edició (Cadis 2012: Acords possibles) va proposar un nou format responent a la necessitat d’operar en els nous contextos per a la dansa en els territoris iberoamericans. Va ser un procés de pensament col·lectiu per a debatre, de forma horitzontal, les formes d’operar en dansa en els contextos iberoamericans actuals. A més, per primer cop, es va vincular a un festival local, el Cádiz en Danza.

Per a la cinquena edició de MOV-S es proposa un projecte nòmada d’acció col·lectiva que es desenvoluparà un període de dos anys a través de varis territoris iberoamericans: Galícia, Bilbao, Mèxic i Xile. Mitjançant una sèrie de seminaris vinculats a festivals locals s’abordarà el tema de l'”Articulació” des de diferents perspectives.

Més informació: www.mov-s.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x