TOTS DANSEN 2013

El projecte

Basat en l’actual Jornada Jove de Creació Artística: Dansa Contemporània d’àmbit barceloní, aquest últim organitzat pel Mercat de les Flors, Institut del Teatre i Institut d’Educació de Barcelona (IMEB) es formula el nou projecte “Tots Dansen”. Un projecte que ha d’esdevenir l’extensió territorial del primer d’àmbit barceloní, a tot Catalunya.

Tots Dansen i Jornada Jove de Creació Artística: Dansa Contemporània són dos projectes que comparteixen un mateix objectiu: apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove.

Tots Dansen s’organitza pel Mercat de les Flors, Consorci Transversal– Xarxa d’Activitats Culturals i tres teatres de tres municipis: Teatre Monumental de Mataró, Teatre Auditori de Granollers / Associació Cultural de Granollers i Teatre Principal d’Olot.

Desplegament i metodologia

Essencialment Tots Dansen té una estructura semblant al Jornada Jove de Creació Artística: dansa Contemporània i s’articula de la següent manera:

La formació al professorat, un curs de 20h que presentem i desenvolupem en els diferents teatres de cada municipi i que està pendent de reconeixement per Departament d’Ensenyament de la Generalitat. El coreògraf i la formadora portaran a terme aquesta formació amb l’ajuda dels assistents escollits per cada municipi.

Procés de creació coreogràfica compartit entre alumnes i professors amb la supervisió artística del coreògraf. Els professors dels instituts de cada municipi tindran el suport d’un professional de la dansa, assistent, que recolzarà tota la creació.

Mostra del resultat final als teatres de cada municipi durant el mes de maig:

  • Teatre Auditori de Granollers, el dia 3 de maig (veure VIDEO)
  • Teatre Monumental de Mataró, el dia 18 de maig a les 19h
  • Teatre Principal d’Olot, el dia 24 de maig a les 21h

Trobada i mostra de tots els alumnes que han participat del Tots Dansen al Mercat de les Flors el 7 de juny

Més informació i inscripcions

educatius@mercatflors.cat
coordinacio@txac.cat

Veure JORNADA JOVE DE CREACIÓ ARTÍSTICA: DANSA CONTEMPORÀNIA

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x