Projectes internacionals

West Kowloon (Hong Kong)

Creative Meeting Point: Hong Kong x Barcelona, és un programa d’​​intercanvi de residènciesa d’artistes de dues setmanes de durada i que vol recolzar la investigació i el desenvolupament artístic. En la seva tercera edició el Departament d’Arts Escèniques de West Kowloon Districte Cultural (WKCDA) ha dut a terme un programa d’intercanvi de resdiències amb el Mercat de les Flors – Graner sota el títol de Creative Meeting Point: Hong Kong x Barcelona. Els artistes que han viatjat a Barcelona durant aquestes dues setmanes han estat Mao Wei i Wong Pik Kei. Des del Mercat de les Flors – Graner, han anat a Hong Kong els artistes Javier Guerrero i Raquel Klein .

Des del Mercat de les Flors – Graner hem col·laborat en aquest programa amb l’acollida del Mao Wei i la Wong Pik Kei que ha inclòs un descobriment del context local i un diàleg amb artistes i altres estructures del teixit cultural de Barcelona.

Dancing Museums

Dancing Museums és un projecte d’investigació d’acció dissenyat per fomentar i mantenir col·laboracions a llarg termini entre organitzacions de dansa, museus, universitats i comunitats locals per tal de desenvolupar programes artístics i culturals inspiradors i duradors en què les persones d’aquestes comunitats vulguin involucrar-se. L’artista Quim Bigas treballarà fins al 2021 en aquest projecte dins d’un marc de residències i recerca a la Fundació Joan Miró com a artista sociat al projecte per part del Mercat de les Flors.

https://www.dancingmuseums.com/

Taipei (Taiwan)

El Mercat de les Flors ha signat un acord amb el Teatre Nacional de Taipei (Taiwan) per a residències creuades d’artistes.  La primera residència pilot començarà el 2020.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x