Projecte TOTS DANSEN

 

 

El Projecte Tots Dansen té l’objectiu de reforçar i incrementar el compromís de la dansa amb l’educació, les escoles i la comunitat i impulsar projectes educatius i d’accions de proximitat que permetin la transmissió dels valors que pot aportar de manera intrínseca la dansa com a art

Projecte TOTS DANSEN - Mercat de les Flors

Actualment el projecte ha passat a formar part del Pla d’Impuls a la Dansa promogut pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la qual cosa ha de servir per incrementar i estabilitzar aquesta iniciativa pedagògica d’abast territorial que apropa el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove. Adreçat a centres d’ensenyament secundari, aquesta proposta afavoreix la participació del ciutadà i el coneixement de la dansa a Catalunya.

Pots llegir tota la informació del projecte (i conèixer els seus antecedents i evolució) aquí

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x