TOT DANSA amb l'OBC

Projecte TOT DANSA / TOTS DANSEN 2014-15

 

Projecte en col·laboració: Institut d’Educació de Barcelona (IMEB), Institut del Teatre i Transversal

Tot Dansa i Tots Dansen són projectes de pràctica artística a l’aula dirigits als centres d’educació secundària i batxillerat públics amb la col·laboració d’altres equipaments de la ciutat de Barcelona i de Catalunya. Es presenta com una eina educativa pel professorat però sobretot s’introdueix com una vivència i experiència positiva, tant personal com col·lectiva. La direcció artística va a càrrec d’un coreògraf professional escollit per concurs públic.

Tots Dansen és un projecte adreçat a escoles d’ensenyament secundari que té per finalitat introduir, promoure i donar a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove.  Aquest projecte va nèixer com una extensió al territori català del Tot Dansa- Jornada Jove de Creació Artística: Dansa Contemporània d’àmbit barceloní, organitzat pel Mercat de les Flors, Institut del Teatre i Institut d’Educació de Barcelona (IMEB). Per la seva extensió a altres ciutats catalanes, s’ha sumat al projecte el Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals. Enguany, Tots Dansen compta amb la participació dels teatres i municipis: Teatre Monumental de Mataró, Teatre Auditori de Granollers, Teatre Principal d’Olot, Teatre-Auditori Sant Cugat i Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú (aquests dos últims s’han afegit al projecte aquest curs 15-16).

Les línies de treball són

  • Formació de professors: la primera fase d’aquest projecte consisteix en la formació dels professors que després treballaran amb els alumnes de les escoles de secundària.
  • Treball a les escoles: posteriorment els professors de les escoles introdueixen i treballen propostes de moviment encaminades cap a poder compondre una coreografia que respondrà al tema i a la música proposada.
  • La representació del Tots Dansen: actuació als teatres dels municipis participants dels alumnes de les escoles de secundària que participen al projecte.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x