Projecte TOT DANSA

 

Tot Dansa és un projecte artístic i educatiu que impulsen conjuntament l‘Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), el Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre.

El projecte Tot Dansa és un projecte que uneix educació i cultura i té com a objectiu principal promoure i afavorir la cohesió, la integració i el treball en equip a través del llenguatge del moviment i la dansa de creació contemporània. Tot Dansa convida a participar a tot l’alumnat dels centres públics d’ensenyament secundari i de batxillerat de Barcelona i al seu professorat. Tracta de generar i consolidar vincles per tal d’apropar-los al procés de creació artística en totes les seves fases. Esdevé una eina formativa i educativa que connecta diversos perfils, generacions i realitats. És un projecte dinàmic i viu, en el sentit que la direcció coreogràfica canvia periòdicament, així com la participació dels instituts, que poden participar-hi màxim durant dos anys consecutius. L’espectacle és la culminació del procés creatiu que han viscut des de l’inici d’aquest curs els 12 instituts

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x