Programes educatius: 0-18

 

Des d’aquell estímul que ens fa moure, des de la pròpia motivació i admiració pel moviment i la dansa, us presentem la nostra programació educativa, que acull tota la comunitat educativa i que vol ser un espai de confiança per expressar-se i ballar. Un espai artístic, còmode i amable on les emocions formen part de l’experiència de ser espectador.

L’emoció, que etimològicament vol dir “moure cap enfora”, ens permet explicar des del propi moviment l’experiència viscuda. Una emoció que reverbera en el nostre cos i que ens acompanya a seguir comprenent l’espectacle (i corprenent-nos), que ens obre la mirada i que ens ajuda a llegir l’art.

Ens és important procurar als infants i joves una experiència escènica i artística i sentir-la des de totes les òptiques, des de la física, l’estètica, l’ètica i l’emocional.., sense pretendre res més que compartir i recordar un viatge especial i únic.

Presentem tots aquests espectacles no solament amb l’objectiu de posar en valor el moviment i la dansa sinó també per facilitar aquest espai de trobada per compartir, connectar i dialogar amb les emocions.

INSCRIPCIONS ESCOLARS

Inscripcions als espectacles 2022-2023: www.barcelona.cat/ccp (a partir de dijous 1 de setembre a les 9h)

Descarrega’t AQUÍ el desplegable d’Educatius 0-18

Més informació: educatius@mercatflors.cat / 93 301 00 60

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x