Programes educatius: 0-18

Aquesta informació es correspon amb la temporada 2021-2022. Ben aviat es publicarà la informació actualitzada.

 

Posem cara a la descoberta | Posem cara a la imaginació | Posem cara a l’emoció

Un ecosistema és un sistema format per una comunitat natural d’éssers vius i el seu ambient físic, un conjunt d’espais concrets on cada individu exerceix una funció dins d’una gran estructura. Aquesta imatge de diferents hàbitats interconnectats defineix també el tarannà de com, des del Mercat de les Flors, construïm, any rere any, el nostre programa educatiu. Dins la infinitat de relacions possibles d’aquest ecosistema, proposem els nostres projectes en aquest espai natural d’intercanvi i riquesa entre els microcosmos de l’educació i de la dansa.

Cada nou curs representa un nou repte i en aquest, especialment, assumim que existeix una necessitat de trobada, de proximitat i de pensar en una educació més inclusiva i transversal que situï el cos com a motor emocional i físic i, per tant, com la clau del procés d’aprenentatge. Dins el teixit que representa el nostre territori a nivell de barri, de ciutat i de país, lluitem per a què les nostres línies de treball tinguin el seu inici en la presència del cos dins i fora les aules, amb l’acció de reconstruir i reinventar camins per integrar el cos a la societat i poder arribar a les diferents comunitats que ens envolten.

Des d’un treball artesanal, hem dissenyat un programa que fusiona la dansa i l’escola més enllà del fet escènic, mostrant els diferents recorreguts de la creació que parteixen de l’imaginari de cadascun dels artistes amb qui col·laborem. Per tant, una temporada amb els artistes i la creació a l’abast, més a prop encara, de la nostra xarxa educativa. Consolidem els nostres projectes, al mateix temps que tracem nous vincles creatius entre el Mercat i l’escola, compartint amb els diferents equips educatius la fragilitat del moment actual, però també la certesa de posar el cos al centre de les nostres pràctiques i reflexions per generar noves mirades al voltant de la pedagogia i la creació. Durant el proper curs treballarem per trobar-nos, per posar-nos cara, per pensar  juntes i per col·locar en la intersecció del conjunt d’hàbitats que es creuen les necessitats dels nostres infants i els nostres joves, donant-los la possibilitat d’entendre, des de la relació amb el seu cos i el seu moviment, el moment actual que els ha tocat viure.

 

INSCRIPCIONS ESCOLARS

Inscripcions als espectacles 2021-2022: www.barcelona.cat/ccp (a partir de dimecres 1 de setembre a les 9h)

Descarrega’t AQUÍ el desplegable d’Educatius 0-18

Més informació: educatius@mercatflors.cat / 93 301 00 60

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x