Programes educatius: 0-18

L’educació pren cos

Funcions escolars

Aquest curs escolar, més que mai, tenim el repte d’acompanyar d’una manera presencial les escoles per tal de poder refer les relacions i els vincles amb el cos. La nostra voluntat és continuar oferint espais compartits per a la reflexió i la mirada crítica cap el món que ens envolta, sempre des d’un cos que aprèn a través de l’experiència i del moviment constant.

Volem expandir-nos i alliberar el cos, el ball, el pensament i l’esperit mitjançant una temporada amb múltiples propostes i creadors amb llenguatges forts i personals per abocar-nos a fer descobertes amb el nostre públic i entreteixir els aprenentatges des dels escenaris del teatre.

Transformarem el Mercat dels Flors en un espai de rebuda, d’acollida, de desconnexió, de qüestionament, de gaudi, de pràctica de l’escena… Volem generar un procés col·lectiu de pensament i integració dels temps que ens ha tocat viure i amb els quals hi hem de conviure, i fer-ho des del respecte i la defensa del cos i el moviment com a eix clau de la nostra acció i de les mirades cap a la cultura i l’educació.

Sens dubte, tenim per davant un repte intens que, des del Departament de Projectes Educatius del Mercat de les Flors, prenem amb molt de compromís i cura de totes les persones que formen part de la nostra comunitat educativa.

 

INSCRIPCIONS ESCOLARS

Inscripcions als espectacles 2020-2021: www.barcelona.cat/ccp (a partir de dimarts 1 de setembre a les 9h)

Descarrega’t AQUÍ el desplegable d’Educatius 0-18

Més informació: educatius@mercatflors.cat / 93 301 00 60

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x