Imatge Educatius

Programes educatius: 0-18

Territoris per descobrir

Funcions escolars

Amb l’inici d’un nou curs escolar despleguem un programa educatiu construït des dels pilars que ens han caracteritzat els darrers anys, al mateix temps que ens obrim cap a nous territoris per explorar allò desconegut com a possibilitat per reflexionar i aprendre conjuntament amb la comunitat educativa. Volem qüestionar-nos com mirem el nostre entorn, com podem trencar els eixos imaginaris establerts on encara, tantes vegades, s’hi encasella el cos i posar al davant de l’aprenentatge les múltiples perspectives des de les quals entenem el cos i el moviment com a font primigènia del pensament contemporani.

Tracem una programació diversa i plural amb referents tant de país i internacionals, proposant ponts entre diferents territoris per conèixer i percebre les seves singularitats i maneres de moure el pensament.

 

INSCRIPCIONS ESCOLARS

Inscripcions als espectacles 2019-2020: www.barcelona.cat/ccp (a partir de dimarts 3 de setembre a les 9h)

Consulta AQUÍ la informació per etapes i nivells

Descarrega’t AQUÍ el desplegable d’Educatius 0-18

Més informació: educatius@mercatflors.cat / 93 301 00 60

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x