Educatius MERCAT DE LES FLORS 2018-19

Programes educatius: 0-18

DESBORDAR L’APRENENTATGE

Comencem una nova temporada amb molts reptes i amb, novament, l’aposta clara de situar el cos dels programes educatius del Mercat de les Flors a l’epicentre del projecte. De la mà d’una programació artística plural i oberta a múltiples universos escènics, presentem una oferta que pretén transitar pels límits, i crear complicitats més enllà de l’escola.

El Més Petit de Tots, Dan Dan Dansa, Dan Dan Circ i Grada Jove, són els marcs que contenen les diferents activitats de la temporada articulades segons les etapes escolars. Programes que s’han convertit en una de les identitats de la casa, però que es troben en contínua evolució, impulsats per trobar a cada inici noves formes, perifèries i salts. Aquests cicles s’acompanyen de diversos projectes de creació dins de l’entorn acadèmic, com el Tot Dansa, el Tots Dansen i En Residència, a través dels quals els estudiants participen en el procés de confecció d’una obra escènica, convivint amb l’experiència de l’escenari i el compromís de la creació. Teixits amb aquestes propostes, també oferim un ampli ventall de recursos pedagògics tant per a alumnes com per a mestres: tallers de cos, cursos per a docents o maletes d’eines per introduir la dansa a l’aula.

El nostre projecte educatiu de 0 – 18 anys camina pels diferents nivells educatius, cicles i edats, generant un corrent de moviment que inundarà tota la temporada. Enguany, amb la voluntat de cuidar les primeres aproximacions a la dansa dels més petits, i d’oferir al joves la possibilitat d’apropar-se al fet escènic des de propostes singulars i arriscades, destaquen dues coproduccions que envolten el programa d’educatius, des de la bressol (Jungla del col·lectiu Big Bouncers) fins a l’educació superior obligatòria (Lo mínimo una proposta performàtica de Cris Blanco, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol). Aquesta temporada també prenen un relleu especial les propostes pels cursos mitjans i superiors, amb una sèrie d’espectacles per un públic amb el qual hem anat creixent tots aquest anys  i que  volem continuar captivant amb una programació diversa però precisa; una trama cosida amb la intenció de traspassar imaginaris i fer ressonar les vores de la dansa.

Amb el desig de despertar la sensibilitat i enriquir el coneixement de la dansa entre tota la comunitat educativa, promovem projectes que s’obren al màxim d’interessos i mirades, prenent riscos i impulsant el moviment cap a espais encara desconeguts.  Així, la casa de la dansa esdevé un pont d’unió de totes aquestes experiències múltiples, que disseminades per les diferents propostes, faran desbordar l’aprenentatge.

INSCRIPCIONS ESCOLARS als espectacles: www.barcelona.cat/ccp (a partir de dilluns 3 de setembre a les 9h)

CONSULTA fent clic aquí la informació per etapes i nivells

Més informació: educatius@mercatflors.cat
Telèfon: 93 301 00 60

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x