PROGRAMA “EN RESiDÈNCiA”

EN RESiDÈNCiA curs 2020-21

Comissariat i mediació Mercat de les Flors – Graner:

David Climent + alumnat de 4t ESO – Institut Salvador Espriu

L’ARTISTA

David Climent neix a Castelló el 1977, fill d’una carnissera i un paleta. La influència artística més propera és la del seu oncle Paulino, cantant en orquestres per a noces, batejos i comunions. Abans de descobrir la faceta creativa, desenvolupa diferents activitats, com ara boy scout, atleta, paleta, ajudant de topògraf o cambrer, entre d’altres.

Al voltant del 1993, funda La Nefaria i Poaldefem, on participa en una sèrie de performances que sorgeixen d’un fort compromís social i polític. Després d’uns anys de creacions instintives i autodidactes, el 1997 decideix començar a formar-se com a actor, per a la qual cosa fa diversos tallers i seminaris i estudia a l’Aula de Teatre de la Universitat Jaume I. Allà funda, al costat d’altres alumnes, La Casual, una companyia de teatre vinculada a la universitat, i hi coneix Pablo Molinero, amb el qual el 2003 crea Loscorderos.sc.

Ha treballat com a intèrpret amb companyies com La Danaus, Sol Picó, La Fura dels Baus, Visitants, La Viuda, amb creadors com ara Sergi López, Jorge Picó, Juan Carlos Lérida i Enric Montefusco. També ha col·laborat en diferents projectes escènics com ara els següents: Caín & Caín de Mal Pelo, Pelat de Joan Català, Compra’m i The legend of burning man d’Insectotròpics, Wasted i La calavera de Connemara d’Iván Morales, Ji Gou de Neus Vila Jurgens, entre d’altres.

Des del 2016 també desenvolupa juntament amb Pia Nielsen (Miss Q) el projecte musical Animal Vegetal.

L’INSTITUT

Segona participació consecutiva de l’Institut Salvador Espriu (el Clot, Sant Martí) a EN RESiDÈNCiA, amb un grup d’alumnes de quart d’ESO. En l’onzena edició va acollir la residència de Clara Nubiola.

L’Institut Salvador Espriu (el Clot, Sant Martí) va ser posat en marxa l’any 1996 i està situat a la plaça de les Glòries. Ocupa un edifici de nova planta, al costat del Centre Cultural La Farinera del Clot. El Salvador Espriu situa la participació a EN RESiDÈNCiA en els processos de transformació de tota la seva comunitat educativa i de les seves connexions amb l’entorn més immediat.

ELS PARTICIPANTS 

Alumnes de 4t d’ESO
Abraham Josué Andrade Gómez, Deyran de Jesús Arias Burgos, Ángel Cuadros Pazmiño, Anaid Díaz López, Elisa Fernanda Hernández Alvarado, Salomé Humanante Romero, Viktoriia Kisak, Aina López Closas, Camila Abigail Navarro Genez, Joel Núñez Pol, Joan Perera Torres, Carla Pérez Alonso, Aura Doménica Rivera Manrique, Samreen Samreen , Sonia Serrano Horrillo, Nikol Lucia Serrano Lievano, Jiahao Xu i Piero Josué Zúñiga Montalvo.

Professors
Montalbà Bori i Mònica Sandoval

Bloc de seguiment: https://blocsenresidencia.bcn.cat/salvadorespriu2021/

*****************************

El Mercat de les Flors-Graner també està comissariant i mediant la residència de Silvia Sant a l’Institut Montjuic, amb l’alumnat de 3r d’ESO, consulta’n tota la informació AQUÍ

Més info i seguiment del programa complet d’EN RESiDÈNCiA a http://www.enresidencia.org/

EN RESiDÈNCiA és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu

*****************************

CONSULTA EL MATERIAL D’ANYS ANTERIORS DEL PROJECTE EN RESiDÈNCiA AQUÍ

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x