Política de Privacitat

L’entitat “Consorci del Mercat de les Flors” (en endavant, Mercat de les Flors) presta serveis a través de la web https://www.mercatflors.cat (en endavant, la Web).

La vostra privacitat és important per a nosaltres. Per això volem ser transparents respecte del que pretenem fer amb la informació que ens cediu o que coneixerem sobre vosaltres, és a dir, sobre les vostres dades personals (en endavant, les Dades). I no només perquè les lleis de protecció de dades així ens hi obliguen, sinó també perquè creiem en l’honestedat envers els nostres usuaris i clients. Si us plau, llegiu amb deteniment aquesta Política de privacitat.

Us notificarem amb antelació qualsevol canvi realitzat en aquesta Política de privacitat i no hi aplicarem canvis retroactius que redueixin els vostres drets a la privacitat si no és que se’ns requereix legalment. En aquest cas, sempre ens caldrà el vostre consentiment per fer-ho. Tot i així, podeu sol·licitar en qualsevol moment la baixa en els nostres serveis, si no esteu d’acord amb les modificacions realitzades.

Segons que disposa el Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016 (RGPD); Mercat de les Flors us informa que en acceptar aquesta Política de privacitat doneu el vostre consentiment informat, exprés, lliure i inequívoc perquè les Dades que ens proporcioneu siguin tractades per Mercat de les Flors, com a responsable del tractament, i sobre els quals s’hi apliquen les mesures de seguretat, tècniques i organitzatives previstes per la normativa vigent.

En aquest sentit, i segons que estableix el RGPD, a continuació detallem la informació sobre el tractament que Mercat de les Flors realitza sobre les vostres dades.

Qui és responsable del tractament de les vostres dades?

CONSORCI MERCAT DE LES FLORS
C/ Lleida, 59
08004-Barcelona
CIF: P0800194C
Tel.: 932562600
Correu electrònic: protecciodedades@mercatflors.cat

Amb quina finalitat tractem les vostres dades?

A Mercat de les Flors, tractem les dades que ens faciliteu amb la finalitat de gestionar la vostra reserva a través de la nostra web.
A Mercat de les Flors, tractem les dades que ens faciliteu amb la finalitat de gestionar la vostra subscripció a la newsletter per a l’enviament d’informació periòdica.

Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades? 

La base legal per al tractament de les vostres dades és el vostre consentiment.
El tractament de les dades ha de realitzar-se d’acord amb les diferents finalitats detallades al punt anterior i es basa en el consentiment que us requerim.

A quins destinataris comunicarem les vostres dades? 

Les vostres dades personals poden cedir-se per raons d’organització operativa interna de Mercat de les Flors a empreses col·laboradores de Mercat de les Flors: assessors, professionals o anàlegs per dur a terme el tractament de dades personals en nom de Mercat de les Flors.

Quins són els vostres drets en facilitar-nos les dades?

Qualsevol persona té dret d’obtenir confirmació sobre si Mercat de les Flors està tractant o no dades personals que la concerneixen.
També pot exercir els drets que li concedeix la normativa vigent: dret d’accés, rectificació, supressió i oposició, limitació del tractament, portabilitat de dades i de no ser objecte de decisions individualitzades automatitzades.
Igualment, té dret de retirar el seu consentiment en qualsevol moment.
Pot exercir els seus drets per qualsevol mitjà que permeti acreditar l’enviament i la recepció de la seva sol·licitud. La sol·licitud ha d’enviar-se a Mercat de les Flors, a l’adreça i dades de contacte incloses en l’apartat “Responsable del tractament”, indicant la referència “Protecció de dades”. A la sol·licitud cal fer constar: Nom, cognoms i fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la seva sol·licitud i domicili per a les notificacions.
Si no està satisfeta amb la resposta de Mercat de les Flors davant l’exercici dels seus drets, té dret de reclamar-ne la tutela davant l’Autoritat de Control.

Com hem obtingut les vostres dades?

Les dades personals tractades per Mercat de les Flors ens han estat proporcionades per vosaltres en completar la sol·licitud d’enviament de newsletter, mitjançant la nostra web.
Mercat de les Flors us informa del tractament de les següents categories de dades:
Dades identificatives (nom i cognoms)
Correu electrònic
No tractem dades especialment protegides

Durant quant de temps conservarem les vostres dades? 

Tractarem i conservarem les vostres dades el temps necessari per gestionar la vostra reserva (que indiqueu en realitzar-la), així com per poder executar la finalitat informada a la capa bàsica de la newsletter. També retenim les vostres dades per complir els requisits de la llei aplicable, prevenir accions il·lícites, resoldre disputes, solucionar problemes, i altres accions permeses per la llei. Quan el tractament de les vostres dades ja no sigui necessari, les eliminarem i/o bloquejarem d’acord amb la nostra política de retenció i supressió de dades i els terminis de prescripció legal establerts per la normativa vigent.
A Mercat de les Flors ens preocupa la seguretat i volem garantir i protegir la vostra privacitat. Per això us garantim que el nivell de seguretat en què té lloc el tractament de les vostres dades és alt.
D’acord amb els estàndards del sector, mantenim mesures tècniques i organitzatives contra la destrucció accidental o il·legal, la pèrdua o l’alteració accidental, la revelació o l’accés no autoritzat i altres formes o procediments il·legals.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x