La Maleta Didàctica DAN DAN DANSA

MÉS RECURSOS

PER A ALUMNES I MESTRES 

La motxilla de la Mogut

El nou recurs didàctic exclusiu per l’escola bressol 0-3, “La motxilla de la Mogut” protagonitzat per una mascota que invita als més petits, a pares, mares, mestres i famílies, a descobrir la dansa i el moviment lliure a través de materials i proposta d’activitats.

Maleta didàctica DAN DAN DANSA – Versió online

A partir de les eines digitalitzades que trobem a la maleta Dan Dan Dansa volem donar l’accés i convidar a qualsevol docent i alumne a introduir en el seu context la dansa a l’aula amb materials i eines de divers format: des de programes interactius, vídeos, tutorials, materials visuals i plàstic, guies pedagògiques pel docent amb referències específiques al currículum competencial. A CaixaEscena.org. Versió en català i castellà.

Curs de formació al professorat

Un curs reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya on s’acull a professorat de tots els nivells educatius -escola bressol, educació infantil, primària i instituts. Es porta a terme dins el segon trimestre escolar amb l’objectiu de formar i donar eines i metodologies per introduir el llenguatge de la dansa a l’aula

Grup de treball Mestres en Dansa

Grup de treball vinculat al Mercat de les Flors nascut el curs 2013-2014 que uneix mestres amb interès envers el llenguatge de la dansa, el cos i el moviment.

DVD educatius

Col·lecció de DVD per a famílies, infants i educadors amb propostes didàctiques, divertides i creatives al voltant dels espectacles: Momentari de Nats Nus,  Flexelf d’Àngels Margarit / Cia. Mudances i Nubes, d’Aracaladanza.  Edat recomanada: a partir de 5 anys. A la venda en punts habituals

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x