Mercat amb…

El Mercat de les Flors expandeix les seves activitats i surt de l’edifici que li dóna nom, i s’encamina a altres espais no necessàriament teatrals ni de la nostra ciutat.

PER AMOR A LES ARTS – Cicle a la Filmoteca

Nou any de la iniciativa Per amor a les Arts, cicle de cinema relacionat amb les altres arts que fa set temporades van posar en marxa la Filmoteca de Catalunya i el MNAC. La programació setmanal consisteix en una projecció d’un film que relaciona el món del cinema i el de l’art, precedida d’una introducció a càrrec d’un expert. A més de la Filmoteca i el MNAC, hi participen altres equipaments culturals de la ciutat: el Mercat de les Flors, el Gran Teatre del Liceu, L’Auditori, el TNC, el Teatre Lliure, el Palau de la Música Catalana, el Servei de Biblioteques, la Institució de les Lletres Catalanes, la Fundació Mies van der Rohe, la Fundació Joan Miró i el FAD (Foment de les Arts Decoratives) amb el Museu del Disseny.

El Mercat de les Flors hi participa amb dues pel·lícules: Rize, de David LaChapelle (2005) que es podrà veure el 22 d’octubre, i Suspiria, de Luca Guadagnino (2018), a la Filmoteca el 14 d’abril.

Programa de Per amor a les Arts 2019/2020 AQUÍ

Més informació de la programació de Per amor a les Arts 2019/2020 AQUÍ

FLIC – Festival de literatura i arts

Per tercer any, el Mercat serà seu col·laboradora del FLIC, un festival innovador d’accions, experiències i creació que convida famílies, escoles i professionals a gaudir de la literatura i les arts. El FLIC aposta per l’experimentació en els diversos formats culturals i enguany celebra la seva desena edició.

Sala Hiroshima

El Mercat col·labora amb la Sala Hiroshima per a la presentació a Barcelona de peces seleccionades per Aerowaves, projecte europeu per a la visibilitat i mobilitat de nous creadors. El Mercat de les Flors cada any presenta tres peces, algunes de les quals s’exhibeixen a Hiroshima.

22 de novembre del 2019 – Flora Détraz presenta MUYTE MAKER a la Sala Hiroshima

Fira Mediterrània de Manresa

El Mercat col·labora amb  la Fira Mediterrània de Manresa i treballem conjuntament per impulsar la fricció entre tradició i contemporaneïtat. La Temporada 2019-20 el Mercat coprodueix el Laboratori d’Explica Dansa a càrrec de Roger Bernat i Toni JodarExplica Dansa convida al dramaturg i director Roger Bernat a repensar el rol d’explicador d’en Toni Jodar -amb la complicitat de la dramaturga Helena Tornero, la periodista Bàrbara Raubert  la coreògrafa Montse Colomé, i la músic Laia Vallés-, com a part del procés de creació d’una nova peça sobre la tradició i la contemporaneïtat.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x