Menú 9 (16, 17, 18 i 19 d’abril)

MENÚ DEL DIA

THOMAS NOONE DANCE: Medea

La Medea d’Eurípides és una de les històries de traïció més dramàtiques mai escrites. En la versió del mite que recrea Thomas Noone som testimonis de l’amor i el desamor, l’admiració i el menyspreu; veiem com els personatges competeixen entre ells a través de l’ús d’una dansa rica, complexa i molt física que ofereix un contrast entre un elevat dinamisme i moments d’exquisida fragilitat i intimitat. Els intèrprets teixeixen la seva pròpia realitat. Com a espectadors veiem les nostres debilitats en un mirall, exposades pels personatges que fereixen i són ferits. La destresa i vigor dels ballarins es potencien gràcies a una banda sonora electrònica enriquida amb influències urbanes contemporànies.

Vegeu l’espectacle sencer

 

‘Dansa i relat: Entre ‘l’explica’m un conte’ i el ‘fes-me volar” per Jordi Ribot Thunissen

Llegeix l’article del blog aquí

·Retrat coreogràfic de WIM VANDEKEYBUS

 

MENÚ FAMILIAR

ÀNGELS MARGARIT / CIA. MUDANCES: flexelf

flexelf és una proposta per a tots els públics, una peça interdisciplinar que treballa entorn de la idea de flexibilitat, elasticitat, reversibilitat, transformació, reflex… Cos, moviment, espai, llum, vestuari, materials objectuals i visuals són els elements essencials que componen un univers indestriable on la transformació de les formes és en una mudança constant.

Si vols saber més de flexelf i jugar a casa amb algunes propostes, entra aquí:

Fragments flexelf

·Retrat coreogràfic ÀNGELS MARGARIT / CIA MUDANCES


_______________________________________________________________

A més, al nostre web pots consultar…

La resta de RETRATS COREOGRÀFICS

La resta de textos del BLOG

ESCENARIS A CASA: eines i recursos educatius en obert durant el període de confinament

 

#NoEtDesballis, la dansa continua a casa teva

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x