Menú 8 (21, 22, 23 i 24 de maig)

MENÚ DEL DIA

MAL PELO, MARÍA MUÑOZ – PEP RAMIS: An (El Silenci)

An (el silenci) és un espectacle en el qual es produeix una particular trobada entre el llenguatge de Mal Pelo i el d’Andrés Corchero, dos grups amb una trajectòria de més de quinze anys de treball. An s’estructura com un poema a partir del text de Jean Cocteau Visite, del llibre Discours de Grand Sommeil. Escrit durant la Primera Guerra Mundial, narra la visita d’un home que ha mort en el front i que viu encara en un estat especial de trànsit, que aprofita per visitar a algú estimat, potser a ell mateix. An és un espai on habitar, un lloc on les referències són els altres cossos i l’empremta que deixen. Un joc entre els individus d’aquest grup que quasi no recorden perquè estan on estan. Un treball íntim i, en paraules de Ramis, “delicat, nu”, que compta amb la col·laboració del músic Steve Noble.

Vegeu l’espectacle sencer

Llegeix la crítica aquí

·Retrat coreogràfic de MAL PELO

MENÚ FAMILIAR

NATS NUS: Momentari

Momentari és una col.lecció de moments, que un estrany personatge ens convida a descobrir viatjant per un món ple de sensacions i percepcions… Un viatge per retrobar-nos amb la meravella d’estar vius”

 

Si vols, a més, pots treballar amb infants els materials pedagògics que et proposem aquí:

Jocs i activitats (pdf)

 

·Retrat coreogràfic de NATS NUS

_______________________________________________________________

A més, al nostre web pots consultar…

La resta de RETRATS COREOGRÀFICS

La resta de textos del BLOG

ESCENARIS A CASA: eines i recursos educatius en obert durant el període de confinament

 

#NoEtDesballis, la dansa continua a casa teva

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x