Menú 12 (27, 28 i 29 d’abril)

MENÚ DEL DIA

SÒNIA SÁNCHEZ: Le Ça. El Ello

Sònia Sánchez deixa que flueixin els desitjos, els instints i els records a la seva nova producció Le Ça. El Ello, sense escenografia ni dramatúrgia, amb austeritat i senzillesa. L’artista proposa recuperar l’essència d’abans, quan no calien dissenys coreogràfics tècnicament perfectes. Una bailaora i dos músics a l’escenari que realitzaran improvisacions pactades on, a partir de l’oblit de la tècnica, es deixarà que flueixi l’insconscient, explorant nous ritmes, textures diferents i diverses maneres de composar. Espectacle coproduït pel Mercat de les Flors.

Vegeu l’espectacle sencer

 

Llegeix diversos articles sobre l’espectacle aquí

 

·Retrat coreogràfic de RAFAEL BONACHELA

MENÚ FAMILIAR

COMPAGNIA TPO: Bleu!

Prenent la mitologia clàssica del Mediterrani com a punt de partida, Bleu! explica la trobada entre un mariner i una nimfa del mar. La història comença quan la nimfa deixa caure al mar una perla que ell haurà de trobar. El mariner farà un viatge ple d’aventures a través del mar, transformant així aquesta història en un recorregut iniciàtic de descobriments i coneixement. Recomanat a partir de 4 anys.

 

 

_______________________________________________________________

A més, al nostre web pots consultar…

La resta de RETRATS COREOGRÀFICS

La resta de textos del BLOG

ESCENARIS A CASA: eines i recursos educatius en obert durant el període de confinament

 

#NoEtDesballis, la dansa continua a casa teva

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x