Menú 1 (30 d’abril, 1, 2 i 3 de maig)

MENÚ DEL DIA

MARINA MASCARELL: Three Times Rebel

Una exploració sobre la desigualtat de gènere: arran d’una recerca en profunditat a través de la literatura, documentals, exposicions i entrevistes amb experts, Marina Mascarell va topar amb la crua naturalesa de la desigualtat, que es reflecteix en la degradació del cos de la dona, l’ús d’estereotips per educar els joves o la violència simbòlica que cada dia és més present a les nostres vides, sovint de manera inconscient. Amb cinc intèrprets imponents, música en directe de Yamila Ríos (veu, violoncel, electrònica) i una estructura mòbil geomètrica en un espai «nu», la coreògrafa porta a escena un tema candent: la igualtat de drets per a homes i dones.

Vegeu l’espectacle sencer

Sobre ‘Three Times Rebel’, per Ester Vendrell. Al blog

“Apel·lant a la memòria no és casual que la proposta de Marina Mascarell Tres voltes rebel s’encapçali amb el poema de Maria-Mercè Marçal, dona catalana, activista i feminista des dels anys de la transició democràtica.

A l’atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, / de classe baixa i nació oprimida./
I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel.

Llegeix l’article sencer aquí

 

·Retrat coreogràfic de LANÒNIMA IMPERIAL – Companyia fundada el 1986 pel basc Juan Carlos García, dissolta el 2011

 

MENÚ FAMILIAR

ÀNGELS MARGARIT / CIA. MUDANCES: flexelf

flexelf és una proposta per a tots els públics, una peça interdisciplinar que treballa entorn de la idea de flexibilitat, elasticitat, reversibilitat, transformació, reflex… Cos, moviment, espai, llum, vestuari, materials objectuals i visuals són els elements essencials que componen un univers indestriable on la transformació de les formes és en una mudança constant.

Si vols saber més de flexelf i jugar a casa amb algunes propostes, entra aquí:

Fragments flexelf

·Retrat coreogràfic ÀNGELS MARGARIT / CIA MUDANCES


_______________________________________________________________

A més, al nostre web pots consultar…

La resta de RETRATS COREOGRÀFICS

La resta de textos del BLOG

ESCENARIS A CASA: eines i recursos educatius en obert durant el període de confinament

 

#NoEtDesballis, la dansa continua a casa teva

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x