mapadeball

Mapadeball

 

Amb l’objectiu d’apropar el llenguatge del moviment i la dansa de creació contemporània a l’alumnat jove de secundària de Catalunya, Mapadeball-partitures coreogràfiques es presenta com una eina educativa i vivència positiva a l’entorn de l’escena i el procés creatiu de l’escena. És un projecte liderat per coreògrafs professionals i amb la participació de ballarins locals que actuen de mediadors amb els centres educatius participants.

És un programa propi que segueix els paràmetres del ja consolidat Tots Dansen Catalunya, i és organitzat pel Mercat de les Flors i Xarxa Transversal, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El projecte ha tingut en les seves diverses edicions una bona rebuda per part dels centres educatius de les ciutats, i la participació en nombre d’instituts i professorat implicats ha tingut un increment molt notable.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x