Map to the Stars

 

Map to the Stars, la nova eina digital del Mercat de les Flors per dur la dansa les escoles

A partir del curs 2019-2020, el Mercat de les Flors posa a disposició de tota la comunitat educativa una aplicació per dur la dansa les escoles. Map to the Stars és una eina digital gratuïta per a tauletes i telèfons intel·ligents adreçada als mestres de primària, concretament als de 3r, 4t i 5è. A través d’una sèrie de propostes didàctiques amb vinculacions a diverses àrees de coneixement acadèmiques, el mestre hi trobarà direccions, jocs i tutorials de vídeo per fer moure, concentrar i relaxar els seus alumnes, sense que necessiti tenir coneixements de dansa previs. A més, Map to the Stars també promou el contacte entre les diverses escoles europees que participen del projecte.

Per obtenir aquesta aplicació (disponible per a Android i iOS), cal adreçar un mail als serveis educatius del Mercat de les Flors: aulaicreacio@mercatflors.cat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x