La motxilla de la Mogut

La motxilla de La MOGUT forma part del projecte COS I MOVIMENT 0-3 que el Mercat de les Flors va iniciar el 2013 en col·laboració amb l’IMEB (Institut d’Educació de Barcelona) i a partir de la complicitat de mestres, infants i les seves famílies. Amb l’objectiu primer d’introduir la dansa i el moviment a l’Escola Bressol, un dels eixos principals del projecte és la formació a les educadores i a la comunitat 0-3. Facilitem recursos que viatgen a les cases dels infants, com és el cas de LA MOGUT, una bossa de materials i propostes d’activitat que ens inspiren i animen a ballar i a moure’ns.

La dansa entra a les cases a través del joc creatiu…

LA MOGUT ES MOU AIXÍ

SÒNIA GÓMEZ

Us compartim la dansa de la Sònia Gómez i el seu fill Edmond, una de les propostes de joc i moviment que conté La motxilla de La Mogut

I ara a ballar! Veureu que tot i que la Sonia i l’Edmond juguen i ballen a l’aire lliure, també ho podeu fer al menjador de casa!

 

SOL PICÓ

La Sol Picó ens convida a ballar com si els nostres músculs i ossos fossin aigua. Ho voleu intentar?

 

JORDI CORTÉS

El coreògraf i ballarí Jordi Cortés, acompanyat dels infants de l’Escola Bressol Can Caralleu de Barcelona, ens proposa moviments i danses inspirant-se en el propi desig, motivació i necessitat de les nenes i nens. Perquè caure tot jugant és també una gran dansa

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x