Interpretació de la peça ‘Drumming’ d’Steve Reich al MACBA

Dissabte 8 de febrer estudiants de percussió de l’Escola Superior de Música de Catalunya, dirigits pel professor Miquel Bernat, interpretaran l’emblemàtica obra Drumming, d’Steve Reich. L’actuació tindrà lloc al MACBA (19 hores) i forma part d’una col·laboració amb l’Esmuc i el MACBA.

Fruït de la col·laboració entre l’Esmuc i el MACBA, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona continua oferint diferents propostes musicals. En aquest cas, els estudiants de percussió de l’Esmuc interpretaran l’obra Drumming, d’Steve Reich, compositor nord-americà, pioner del minimalisme.

El proper mes de març, el Mercat de les Flors presentarà Drummming Live, la versió coreografiada d’aquesta obra, a càrrec de la companyia Rosas, d’Anne Teresa de Keersmaeker. La partitura també serà interpretada en aquesta ocasió pel grup de percussió de l’escola.

Més informació de l’actuació musical al MACBA AQUÍ  

Més informacio de Drumming live al Mercat de les Flors AQUÍ

*** Accés gratuït amb l’entrada del Museu. Aforament limitat. Sales del Museu.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x