Fragments FLEXELF

· Construccions. En aquest fragment treballem amb el cos els angles rectes, i en fem construccions en grup. Pots inventar construccions amb els cossos com portes, finestres, túnels i ponts amb els teus amics o en família utilitzant els angles que poden fer-se amb el cos.

 

· Palíndrom. Aquí  t’ensenyem els duets que hem construït per a aquesta peça i com juguem a canviar de direcció. Saps què és un palíndrom? Un capicua. La paraula flexelf és una paraula inventada i un capicua; a les coreografies de flexelf n’hi ha uns quants. Un palíndrom és una frase que es pot llegir i interpretar igual en les dues direccions, com un capicua. T’has fixat en la peça de la música d’acordió? Aquesta peça es diu Palíndrom: la dansa comença, avança i, a partir de la meitat, torna enrere.

 

· Mandra. En aquesta dansa volem un cos mandrós, relaxat, flexible i flonjo. Juguem amb tot tipus de teixits, cortines, coixins per rebolcar-nos y crear moviments. Pensem la dansa de manera diferent quan la fem per a l’escenari d’un teatre o quan la fem per a la càmera. Aquí pots observar com es veuria des de dalt, en una visió zenital. Pots provar de fer la teva dansa mandrosa, segur que trobes per casa materials tous i teixits per jugar.

 

· Cordes. Aquest fragment ofereix  una visió zenital de la coreografia, basada en el moviment de les cordes que dibuixen paisatges i cal·ligrafies exòtiques.

 

· Llibreta. Una llibreta per imaginar l’espectacle com un escenari sobre paper. Fes la teva pròpia llibreta.

 

· Collage. Un collage on la coreògrafa ens presenta els equips artístic, tècnic i de gestió que fan possible flexelf

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x