Formacio mestres (foto de Marcel Bassachs)

Formació Professorat 2016

Altres relats de la dansa. Curs de formació permanent al professorat 2016

Aquest curs dirigit a educadors de l’Escola Bressol,  de l’Educació Infantil, Primària, Secundària i Cicles Formatius té com a objectiu propiciar un espai per l’intercanvi i l’aprenentatge del llenguatge de la dansa. Enguany, sota el nom Altres relats de la dansa, el curs presenta i situa el treball del cos en altres disciplines amb l’objectiu de redefinir, trobar, entendre i enriquir el treball de la dansa a l’aula.

Des del Mercat de les Flors entenem i mostrem la dansa, amb la seva màxima amplitud, i pretenem que el curs sigui una extensió de la nostra programació. En aquest curs la dansa serà el fil conductor que transformarà i donarà forma a altres disciplines i/o relats com el circ, el cinema, la dramatúrgia etc.

Engeguem de nou, una formació al mestre i educador amb la intenció de traçar una acció compartida entre creadors i mestres per analitzar de quina manera un procés creatiu pot contribuir i millorar metodologies i/o processos d’aprenentatge. Dins del programa també reservem un espai per compartir i debatre problemes, situacions i/o neguits sobre els treballs a l’aula, projectes d’escola o desitjos, un espai obert per tal que tots els mestres inscrits puguin participar d’una realitat com és el treball de la dansa a l’aula cada vegada més comú.

Curs de formació 2015-16

Calendari del curs 2015-16

Formulari d’inscripció

Preu:  100€
Si el teu centre educatiu ha assistit o assistirà a un dels espectacles que formen part del projecte educatiu del Mercat de les Flors o del Graner durant el curs 2015-16 tindràs un 40% de descompte, és a dir, et costarà 60€.
Un cop hagis fet la inscripció ens posarem en contacte amb tu per realitzar el pagament.

Dates: 2, 11, 16, 23 de febrer i 1, 8 i 15 de març del 2016

Horari: de 18 a 21h

Durada: 20 hores en modalitat presencial, repartides en 7 sessions d’assistència obligatòria

Lloc: Mercat de les Flors i El Graner

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x