Curs mestres - Foto de Lluís Gutiérrez

Formació de professorat

DIDÀCTICA I FORMACIÓ (CURS DE MESTRES)

Amb la voluntat d’acompanyar als educadors i l’escola, el Mercat de les Flors organitza el Curs de formació de dansa per al professorat dins del cicle Dan Dan Dansa per a escolars d’infantil i primària i es presenta com un projecte ambiciós que vol abraçar, no només l’assistència als espectacles, sinó tot el procés d’aprenentatge de l’alumnat.

El curs acull professorat de tots els nivells educatius -escola bressol, educació infantil, primària i instituts- i se celebra dins el segon trimestre escolar, de febrer a abril. Les inscripcions s’obren el mes de gener. És un curs de 20 hores en modalitat presencial, repartides en 7 sessions d’assistència obligatòria. El professorat escollit per a la formació, tant teòrica com pràctica, és seleccionat entre els especialistes i col·laboradors habituals del servei educatiu del Mercat de les Flors a fi de garantir els criteris de qualitat que exigeixen els Centres de Recursos Pedagògics en les formacions reglades i per donar el màxim grau de satisfacció i qualitat als professors inscrits.

El curs, organitzat des de l’any 2007, està reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya dins del seu Pla de Formació a Personal Docent.

Descarrega’t aquí el Programa complet del Curs de Formació per a mestres 2014

INSCRIU-T’HI aquí

MÉS INFORMACIÓ

educatius@mercatflors.cat
Tel. 93 301 00 60

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x