Formacio mestres (foto de Marcel Bassachs)

Formació de professorat

DIDÀCTICA I FORMACIÓ (CURS DE MESTRES)

El curs acull professorat de tots els nivells educatius -escola bressol, educació infantil, primària i instituts- i se celebra dins el segon trimestre escolar, de febrer a abril. Les inscripcions s’obren el mes de gener. És un curs de 20 hores en modalitat presencial, repartides en 7 sessions d’assistència obligatòria. El professorat escollit per a la formació, tant teòrica com pràctica, és seleccionat entre els especialistes i col·laboradors habituals del servei educatiu del Mercat de les Flors a fi de garantir els criteris de qualitat que exigeixen els Centres de Recursos Pedagògics en les formacions reglades i per donar el màxim grau de satisfacció i qualitat als professors inscrits.

Amb la voluntat d’acompanyar als educadors i l’escola, el Mercat de les Flors organitza el Curs de formació de dansa per al professorat dins del cicle Dan Dan Dansa per a escolars d’infantil i primària i es presenta com un projecte ambiciós que vol abraçar, no només l’assistència als espectacles, sinó tot el procés d’aprenentatge de l’alumnat.

El curs, organitzat des de l’any 2007, està reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya dins del seu Pla de Formació a Personal Docent.

Mentre acabem d’organitzar i estructurar el curs de formació us fem un avançament dels dies que es portarà a terme:

20 gener (FRANCESC CASADESÚS Director del Mercat de les Flors / ENRIQUE CABRERA Director artístic/coreògraf de la Cia. Aracaladanza )

27 de gener (ANNANDA GALVAO I MONTSERRAT ISMAEL La maleta del Dan Dan Dansa viatja a Brasil.)

3 de  febrer (JAIME REFOYO Mètode GEOCOCO)

10 de febrer (LIPI HERNÁNDEZ La improvisació com a mètode per composar. Experiència TOT DANSA I TOTS DANSEN (2013-14))

17 de febrer (LOSCORDEROS.SC Compartir el procés creatiu amb joves. Coreògrafs que han participat del programa “Creadors En Residència” (2013-14))

24 de febrer (MESTRES ASSISTENTS AL CURS Compartim projectes artístics a aula.)

3 de març (JAVIER CASADO Introducció a les danses urbanes)

Curs- 2014-15

calendari curs 2014-15

Inscripcions aquí

MÉS INFORMACIÓ

educatius@mercatflors.cat
Tel. 93 301 00 60

Foto – © Marcel Bassachs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x