21 i 22 de desembre a la Sala Hiroshima

CHRISTOS PAPADOPOULOS Opus

Compra entrada

Compartir

Aquesta peça per a quatre intèrprets, dirigida pel coreògraf grec Christos Papadopoulos, parteix de l’estudi de l’estricta estructura i complexitat artística de la composició musical clàssica, les quals són transportades a escena de manera visual. Les normes centrals de la música instrumental són aplicades a una forma d’art diferent: la dansa. El cos es converteix en una versió visual de l’instrument musical, i la partitura es converteix en la propia coreografia. Cada cos a escena s’ocupa de seguir el ritme o les linies melòdiques; a vegades se centra en un sol instrument musical i a vegades en dos, enfocant l’atenció de l’espectador en la meravellosa arquitectura de la música clàssica i la seva lògica harmònica. El resultat és una peça d’una gran sobrietat i bellesa i un intel·ligent intent per descobrir la nostra resposta física automàtica als impulsos musicals.

Christos Papadopoulos va estudiar dansa i coreografia a la SNDO (School for New Dance Development). Des de 2013 col·labora amb l’Odeion Athinon Theatre Academy com a instructor de coreografia, composició i improvisació

Coreografia Christos Papadopoulos
Música Johan Sebastian Bach
Editor musical Kornilios Selamsis
Disseny d’il·luminació Miltiadis Athanasiou
Intèrprets Amalia Kosma, Maria Bregianni, Georgios Kotsifakis i Ioanna Paraskevopoulou

Espectacle presentat en col·laboració amb la Sala Hiroshima

Aerowaves - dance across europe

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

21 i 22 de desembre a la Sala Hiroshima

20:30h

A la Sala Hiroshima (c. Vila i Vilà, 67)

16€ (20€ a taquilla)

Durada: 40'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x