Del 8 al 13 de juliol de 2011

Cia Raravis – Andrés Corchero & Rosa Muñoz Odori-gokoro

Compra entrada

Compartir

L’ofrena coreogràfica d’un ballarí als seus mestres, dos intèrprets de butoh als que dedica un solo ple de poesia i emoció

L’ESPECTACLE

Ballant. Així és com Andrés Corchero, Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya el 2003, agraeix als seus mestres de butō Kazuo Ohno i Min Tanaka, amb els qui va mantenir una llarga relació iniciada el 1986, tot el que li han ensenyat. El resultat és un espectacle tan sòlid i rigorós com íntim i ple de lirisme.

Odori-gokoro es una expressió que utiliza Min Tanaka per tal de definir el ballarí que marca la diferència, aquell qui té el que ell anomena dance ethos: personalitat, caràcter, ànima del ball. Per a mi, tant Kazuo Ohno com Min Tanaka són dos exemples clars d’odori-gokoro. Moltes gràcies. Dōmo arigatō.”

Andrés Corchero

FITXA ARTÍSTICA

Direcció, coreografia i interpretació Andrés Corchero
Artistes col•laboradors Hisako Horikawa (coreògrafa i ballarina), Oguri (coreògraf i ballarí),Rosa Muñoz (coreògrafa i ballarina)
Disseny d’escenografia i attrezzo Sebastià Brossa
Disseny d’il·luminació Andrés Corchero, Llorenç Parra
Música i so Joan Saura
Disseny de vestuari Caterina Pérez
Director tècnic Llorenç Parra
Ajudant de direcció Diego Anido
Imatges de la promoció i vídeo ChusGómez  x alavistavídeo
Imatges Pep Daudé
Comunicació Marc Gall (Comèdia. Comunicació & Mèdia)
Producció executiva Mónica Pérez

Agraïments Min Tanaka-Dance Resources on Earth, Kazuo Ohno Foundation, Núria Pros, Koichi Sugihara

Una producció del Grec Festival de Barcelona 2011 i raravis, amb la col·laboració del Mercat de les Flors i L’Estruch de l’Ajuntament de Sabadell

raravis és una companyia subvencionada per la Generalitat de Catalunya (CONCA) i l’Ajuntament de Barcelona (ICUB)

LA COMPANYIA

raravis és una companyia de dansa formada per l’Andrés Corchero i la Rosa Muñoz, creadors d’un estil molt personal. Treballen junts o per separat i es caracteritzen per les múltiples col·laboracions amb artistes de disciplines diverses amb els que senten algun tipus d’afinitat.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

Del 8 al 13 de juliol de 2011

21h

Sala PB

18€

Més informació

Blog Raravis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x