25 i 26 de maig

ELENA ZANZU CIRC D’ARA MATEIX: Manipulaciones

Compra la teva entrada

Compartir

Manipulaciones és un projecte al voltant del dolor, la vulnerabilitat, la negociació, el consentiment i les cures. És un mètode de recerca que prioritza el cos i la pràctica artística com a lloc de generació de coneixement. Què passa quan un cos és lligat i manipulat de manera consensuada a l’escenari? Quines reaccions – físiques, emocionals i cognitives – es produeixen en una persona manipulada, en una persona que manipula i en una persona que observa la manipulació? Hi ha espai per a les cures? Podem riure? Com negociem? A què donem el consentiment sense saber-ho? A l’escenari, qui cuida de qui? Qui dona suport a qui? És un ritual?

Artista i investigadora, Elena Zanzu s’interessa pel gènere, la discapacitat i altres eixos de vulnerabilitat, així com també especialment en les metodologies de la recerca artística i a les interseccions entre practica artística i ètica. Diplomada en pedagogia de las arts del circ per l’Escola Nacional de Circ de Montreal (Canadà), màster en Filosofia per la Universitat de Bolonya (It), ha estudiat dramatúrgia de circ en el Centre Nacional d’Arts de Circ CNAC de França.  És artista investigadora amb The Circus Dialogue (continued), projecte de recerca entre pràctica i teoria del circ, a la Universitat KASK de Ghent (BE). És membre del col·lectiu de investigadores de circ CCCirque, ensenya circ i gènere a la UAB, i és part de Circus Thinkers, plataforma internacional d’estudis de circ.

Autoria i direcció Elena Zanzu / Acompanyament dramatúrgic Carla Rovira / Espai sonor Odil Bright / Espai lumínic Anna Boix / Performance Elena Zanzu / Rigging i seguretat Saar Rombout / Tècnica so Nerea Bello / Tècnica llums Anna Boix / Producció executiva Anastàtica Cultural
Amb el suport Circusnext Platform, De Mar a Mar, OSIC, S.T.R.A.D.E. / Residències La Central del Circ (Es), La Grainerie (Fr), La Verrerie (Fr), La Caldera (Es), Cirko (Fi), Espace Périphérique (Fr), Cine Sineu (Es), Café Müller (It), Flic (It), Estruch (Es)

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x