25 i 26 de maig

ELENA ZANZU CIRC D’ARA MATEIX: EZ (Manipulaciones)

Compra la teva entrada

Compartir

Nota: dia 25 l’espectacle serà en català, dia 26 en castellà

EDAT RECOMANADA a partir de 12 anys

EZ (Manipulaciones), que s’estrena al Mercat de les Flors, és un projecte al voltant del dolor, la vulnerabilitat, la negociació, el consentiment i les cures. És un mètode de recerca que prioritza el cos i la pràctica artística com a lloc de generació de coneixement. Què passa quan un cos és lligat i manipulat de manera consensuada a l’escenari? Quines reaccions – físiques, emocionals i cognitives – es produeixen en una persona manipulada, en una persona que manipula i en una persona que observa la manipulació? Hi ha espai per a les cures? Podem riure? Com negociem? A què donem el consentiment sense saber-ho? A l’escenari, qui cuida de qui? Qui dona suport a qui? És un ritual?

Artista i investigadora, Elena Zanzu s’interessa pel gènere, la discapacitat i altres eixos de vulnerabilitat, així com també especialment en les metodologies de la recerca artística i a les interseccions entre practica artística i ètica. Diplomada en pedagogia de las arts del circ per l’Escola Nacional de Circ de Montreal (Canadà), màster en Filosofia per la Universitat de Bolonya (It), ha estudiat dramatúrgia de circ en el Centre Nacional d’Arts de Circ CNAC de França.  És artista investigadora amb The Circus Dialogue (continued), projecte de recerca entre pràctica i teoria del circ, a la Universitat KASK de Ghent (BE). És membre del col·lectiu de investigadores de circ CCCirque, ensenya circ i gènere a la UAB, i és part de Circus Thinkers, plataforma internacional d’estudis de circ.

Autoria, direcció i performace Elena Zanzu / Acompanyament dramatúrgic Carla Rovira Pitarch / Espai sonor Odil Bright, Adele Madau / Espai lumínic Anna Boix Álvarez / Rigging i seguretat Saar Rombout
Coproducció Mercat de les Flors / Residències La Central del Circ, Espace Périphérique, La Grainerie, La Verrerie, La Caldera, CC Escartín, Cirko, Cine S.I.N.E.U, L’Estruch / Amb el suport Laureat Circusnext 2020-2021, plataforma cofinançada pel programa Europa Creativa de la Unió Europea. Projecte beneficiari del dispositiu Fons de creació del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA. Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x