2 i 3 d’abril

ROBERTO OLIVAN El viatge (títol provisional)

Compra la teva entrada

Compartir

Amb El viatge, Roberto Olivan s’enfronta al repte d’estimular els sentits d’un públic més jove per tal de portar-los a un món que desperti la seva imaginació, la seva fantasia i la seva creativitat. Un espectacle sensorial que vol posar en joc tots els sentits de l’espectador, el jove i l’adult. Aquesta peça reflexiona sobre el propòsit de l’existència i el camí de la vida que transitem, que viatgem i que ens fa descobrir la riquesa de la diversitat.

Creador internacional, Roberto Olivan va iniciar la seva formació a l’Institut del Teatre de Barcelona i a l’escola P.A.R.T.S. de Brussel·les, on treballarà a la prestigiosa companyia ROSAS, dirigida per Anne Teresa De Keersmaeker. També ha ballat sota la direcció de creadors com ara Robert Wilson, Tom Jansen i Josse de Pauw. Actualment, Olivan és el director de ROPA / Roberto Olivan Performing Arts, companyia de dansa que neix a Brussel·les l’any 2001. Així mateix, funda i dirigeix el festival Deltebre Dansa, esdeveniment internacional celebrat anualment des del 2004. Més recentment, l’any 2016, Roberto Olivan impulsa l’Obrador Espai de Creació, un centre per a la creació artística contemporània especialitzat en les arts del moviment, del qual n’és també el director artístic.

Fitxa artística per confirmar
Coproducció Mercat de les Flors

Coproducció Mercat de les Flors

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORETA ANTES’: 2 i 3 d’abril

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

2 i 3 d’abril

dissabte 18 h, diumenge 12 h

Sala MAC

18 €

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x