EINES I RECURSOS

PER A ALUMNES I MESTRES

Oferim un ampli ventall de recursos pedagògics tant per a alumnes com per a mestres: tallers de cos, cursos per a docents o maletes d’eines per introduir la dansa a l’aula.

Maleta didàctica DAN DAN DANSA

Un recurs pedagògic que proposa unes activitats definides recollides en un dossier pedagògic i amb uns materials diversos que ajuden a potenciar la creativitat i la imaginació a l’aula, per edats i per cicles educatius.

Maleta didàctica DAN DAN DANSA – Versió online

A partir de les eines digitalitzades que trobem a la maleta Dan Dan Dansa volem donar l’accés i convidar a qualsevol docent i alumne a introduir en el seu context la dansa a l’aula amb materials i eines de divers format: des de programes interactius, vídeos, tutorials, materials visuals i plàstic, guies pedagògiques pel docent amb referències específiques al currículum competencial.

Map to the Stars

A partir de la temporada 2023 – 2024 el Mercat de les Flors, posarà a disposició un espai web on es recollirà les propostes i accions didàctiques de l’antiga aplicació Map to the Stars.

La motxilla de la Mogut

El nou recurs didàctic exclusiu per l’escola bressol 0-3, “La motxilla de la Mogut” protagonitzat per una mascota que invita als més petits, a pares, mares, mestres i famílies, a descobrir la dansa i el moviment lliure a través de materials i proposta d’activitats. Contacta’ns a educatius@mercatflors.cat.

Grup de treball Mestres en Dansa

Grup de treball vinculat al Mercat de les Flors nascut el curs 2013-2014 que uneix mestres amb interès envers el llenguatge de la dansa, el cos i el moviment.

Curs de formació al professorat

Un curs reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya on s’acull al professorat de tots els nivells educatius: preinfantil, educació infantil, primària i instituts. Es duu a terme al segon trimestre escolar amb l’objectiu de formar i dotar d’eines i metodologies per a introduir el llenguatge de la dansa a l’aula.

DVD educatius

Col·lecció de DVD per a famílies, infants i educadors amb propostes didàctiques, divertides i creatives al voltant dels espectacles: Momentari de Nats Nus,  Flexelf d’Àngels Margarit / Cia. Mudances i Nubes, d’Aracaladanza.  Edat recomanada: a partir de 5 anys. A la venda en punts habituals

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x