EDN (European Dancehouse Network)

EDN (European Dancehouse Network)

 

EDN és una xarxa de confiança i col·laboració entre cases de dansa europees les quals comparteixen una visió comuna pel que fa al desenvolupament de la dansa a través de les fronteres.

Les cases de dansa tenen recursos per a la producció, investigació i presentació de la dansa, sistemes de suport per als coreògrafs i ballarins professionals i un mandat públic sota una gestió artística independent. De forma paral·lela a les seves programacions anuals, organitzen activitats educatives i participatives i mantenen un compromís regular amb la dansa i arts afins localment i internacional.

Des de la seva fundació l’any 2009 EDN ha estat un paraigües per a diferents projectes de cooperació com modul-dance, EVDH-European Video Dance Heritage, Léim, Communicating Dance, Chin-A-moves, Kore-A-moves i Dance Dialogues Africa, la major part dels quals varen ser possibles gràcies al suport dels programes culturals de la Unió Europea.

Tot mantenint individualitats i diferències i treballant horitzontalment en mètodes i pràctiques, tots els membres col·laboren per promoure la idea d’una Europa diversa, assegurar un futur sostenible per al sector de la dansa i augmentar la seva rellevància.

logo-edn-15-color-01Print

www.ednetwork.eu

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x