Curs de formació al professorat

 

Curs de formació on s’acull a docents de tots els nivells educatius (escola bressol, educació infantil, primària i instituts) reconegut per part del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Enguany el curs compta amb un total de 30 hores, 10 de les quals són optatives per a formar un “grup de treball” a fi de crear un espai de reflexió i d’acompanyament, en resposta a la necessitat per part de tots de construir xarxa i compartir projectes, recursos i metodologies.

Les sessions seran conduïdes per creadors de la temporada que ens comparteixen la seva particular mirada reflexiva i caixa d’eines per introduir el llenguatge de la dansa a l’aula. Trobades presencials i pràctiques al Mercat de les Flors.

Programa: a partir del mes de desembre 2022
Calendari: 25, 31 de gener, 14, 21 i 28 de febrer, 14 i 21 de març del 2023.  El calendari del grup de treball és concretarà el primer dia de curs.
Preu: 100€. S’efectuarà un descompte del 40% (preu 60€) al professorat inscrit als espectacles o projectes educatius del Mercat de les Flors 2022/23.
Horari: De 18 h a 21 h.
Inscripcions: per mitjà d’un formulari a partir del mes de desembre del 2022

Consulta aquí el programa del curs passat (2021-22)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x