Curs de formació al professorat

This information corresponds to the 2020-2021 season. Updated information will be published shortly.

PRENDRE EL COS A L’EDUCACIÓ – Curs de formació al professorat 2021  

Des del Mercat de les Flors volem seguir oferint el curs de formació al professorat reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya on s’acull a professorat de tots els nivells educatius (escola bressol, educació infantil, primària i instituts). Però degut a la situació actual de pandèmia proposem fer un curs telemàtic de 16 hores on compartir activitats o projectes pràctics amb 6 grups de treball reduïts sota el lideratge d’un coreògraf i distribuïts per edats i nivells escolars per tal d’atendre més directament aquelles demandes o necessitats dels alumnes.

A partir d’aquestes experiències pràctiques i reals es pretén compartir un llenguatge tant artístic com pedagògic que pugui portar a obrir de nou mirades i reflexions per seguir treballant el moviment i la dansa a l’escola.

Consulta aquí el Programa i calendari 2021

Procés d’inscripció: de l’1 a l’11 de febrer de 2021

Pagament i inscripció al GTAF: del 5 a l’11 de febrer de 2021

Calendari: 16 de febrer , 9 de març , 6 d’abril , 20 d’abril de 2021 (queden per concretar dues dates més)

Preu: 50€

Horari: de 18h a 20h (excepte el 20 d’abril, que serà de 17h a 20.30h). Per mitjà de sessions telemàtiques via ZOOM

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x