Formació al Professorat 2018 - MERCAT DE LES FLORS

CURS DE FORMACIÓ AL PROFESSORAT 2019

 

 

Aquest curs, dirigit a educadors de l’Escola Bressol, de l’Educació Infantil, Primària, Secundària i Cicles Formatius, té com a objectiu propiciar un espai per l’intercanvi i l’aprenentatge del llenguatge de la dansa.

D’ençà l’any 2007 el Mercat de les Flors organitza aquest Curs de formació per al professorat que completa l’oferta del Projecte Educatiu per a l’escola infantil i primària. Enguany, sota el nom “Dansa per cada dia”, es pretén dissenyar un diari d’experiències i pràctiques de cos útils per introduir la dansa a l’aula. Entenent i compartint que dels universos i processos creatius dels creadors en poden sorgir aprenentatges diaris per l’infant i el mestre. En aquesta edició el professorat del curs està composat exclusivament per coreògrafs en actiu que formen part de la nostra programació educativa.

Dates: els dimarts 12 de febrer, 19 de febrer, 26 de febrer, 12 de març, 19 de març, 26 de març i 2 d’abril del 2019

Horari: De 18 a 21 hores

Durada: La durada del curs serà de 20 hores en modalitat presencial, repartides en 7 sessions d’assistència obligatòria els dies marcats en el calendari.

Lloc: La seu del curs serà el Mercat de les Flors amb els materials de suport a la docència necessaris (reproducció audiovisual, cadires, taules, …)

Per més informació aquí teniu el programa

Aquest curs ha estat reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x