CONVOCATÒRIA D’AJUTS A LA CREACIÓ 2021 D’EL GRANER, FÀBRICA DE CREACIÓ

El Graner obre convocatòria per projectes en residència de gener a desembre del 2021. Aquesta convocatòria va dirigida a artistes , col·lectius, i altres professionals, locals i internacionals, que treballin en les àrees de la dansa i les arts vives, i que desenvolupin propostes de creació o d’investigació.

La convocatòria d’ajudes a la creació en residència 2021 s’articula en 4 modalitats:

  • · Residències de creació
  • · Residències d’investigació
  • · Residències de recerca en il·luminació escènica
  • · Artistes emergents

Les sol·licituds es podran presentar des del moment de la publicació de la present convocatòria fins el dia 14 d’octubre de 2020 (20h hora Barcelona)

Alternativament, s’ofereix la possibilitat de presentar la sol·licitud de forma presencial amb cita prèvia al telèfon 93 256 26 00, aportant formulari imprès i el conjunt de la documentació sol·licitada al Registre del Consorci Mercat de les Flors, situat al carrer Lleida núm. 59 (2a planta), 08004 de Barcelona, obert de dilluns a divendres de 9h a 14h

Si tens algun dubte escriu a ajutscreacio@mercatflors.cat

Documents:

Convocatòria d’ajuts a la creació 2021 d’El Graner, Fàbrica de Creació

Nomenament membres Comissió i Jurat

Relació provisional d’admesos i exclosos

Relació definitiva d’admesos i exclosos

Resolució provisional d’atorgament dels ajuts

Resolució definitiva d’atorgament dels ajuts

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x